I Röjar Tagen

De senaste två dagarna har jag röjt här hemma – det riktigt kliade i fingrarna att sortera ut saker och slänga, inventera i våra garderober! Hittills har jag hunnit med M’s rum – vi är nu up-to-date med klädstorlekar och skor och idag fick gästrummet sig em omgång! Vi har special byggda sängar i gästrummet med förvaring undertill och i vanliga fall blir det att man slänger ner allt man vill bli av med där.

Jag kan i alla fall konstatera att:

jag har en himla massa saker som ska säljas på eBay (typ Tradera)

vi har för mycket böcker

och att jag antagligen har för många väskor…och skor.

Idag har det varit 13+grader här men grått och trist. Lite vår-likt kändes det i alla fall! M har med sig en kompis hem från skolan och här poserar de med en del av M’s gosedjur!

(jag fick en ny kamera i julklapp men jag har fortfarande inte riktigt luskat ut hur den fungerar, så detta fotot är egentligen ett litet test-photo!)

Min kära make beslutade sig häromdan att han skulle måla fönstren. Jag hade precis städat ut julen och var nöjd med allt började se lite normalt ut igen, hade bytat gardiner och bytt ut Julstjärnorna i fönstret. Nu ser mitt fönster ut såhär….inte alls tomt och naket…för maken kunde ju omöjligt måla färdigt på EN och samma dag! Men jag har blivit lovad att i helgen….DÅ ska det bli färdig målat!

Ikväll jobbar maken sent (vi ska in till West End imorron och jobba), M har en kompis här och stora tjejen J är ute och äter med kompisar. Vad ska ensamma mamman hitta på till kvällsmat då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s