Måndag Igen…..

Måndag morron, mörkt, trist och svårt att gå upp efter en helg med lite sovmorron. Det har blivit kallare här och det verkar som om våren har kommit av sig litegrand men vi har i alla fall ingen snö!

I fredags jobbade jag som vanligt, är inne i en intensiv period med jobb på Shiva statyn. På kvällen var vi på puben med ett par gamla ”vänner” – föräldrarna till en av J’s f.d kompisar, de ”växte ifrån” varandra för ett par år sen men vi tyckte att de kanske kunde va kul att träffa föräldrarna igen, vi hade inte träffat dem på ca 4 år eller nåt.  Det var helt ok men fortfarande efter alla dessa år finns det det här tävlingelementet – hur smart mitt barn är och vilka betyg hon fått och vilken skola hon ska gå på….från deras sida, inte vår! Men ibland blir det bara så jobbigt! Vi har aldrig ”pushat” J – hon har alltid varit naturligt intelligent men de här föräldrarna har alltid haft privata lärare efter skolan och aktivitet efter aktivitet – huvudsaken är väl att ens barn är lyckligt och trygg i sig själv istället för att va ett nerv vrak pga all extra press !

I lördags fick jag äntligen mina nya Ugg Boots! Vi åkte till Westfields och där fanns dem..i min storlek! De är samma modell som på bilden fast mörk lila! 🙂

Igår var vi ute och käkade supergod Sunday Roast på en pub, var på Handelsträdgården och stannade till på en kopp tea hos ett par vänner.

Nu upwards and onwards and off to work!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s