De E Min Dag Idag!

Idag är det MIN dag – för idag så fyller jag år! En sån där den-sista-födelsedagen-innan-förtio-födelsedag. Men DET bryr jag inte mig om – age is just a number! 🙂

Väcktes (ja, jag fick väcka maken som sen väckte tjejerna…) av mer eller mindre skönsång och en kopp kaffe och blommor och tårta och presenter.

Vår’iga blommor nu när kylan har slagit till igen här! Dottern J hade köpt choklad till mig…från den här lilla söta Choklad butiken!

Och vad kan dölja sig innanför det här fodralet….?

Jo….en sån här! En Amazon Kindle! Jag vet inte riktigt om de finns i Sverige men det är ju som en iPod, fast för böcker! 3 500 böcker ska det rymmas i min och med inbyggt WiFi så kan man handla en bok vart man än är!

Nu ska man bara lära sig hur fanskapet fungerar också…! 🙂

 

3 reaktioner på ”De E Min Dag Idag!

  1. GRATTIS!
    Hoppas du blir nöjd med din Kindle, jag gillar min supermycket. Otroligt praktiskt att ha på resor och inte behöva dra med ett antal böcker i väskan. Man kan också läsa ute utan att skärmen blänker som på en dator. Najs. Kram//Vic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s