Årets Första

Årets första tvätt som har hängt ute idag! Som den eviga optimisten jag är, passade jag på att hänga ut lite tvätt när det var soligt och fint innan idag! Om det blev torr – neeeeeej…men det var mer själva känslan av att hänga tvätt UTE – av nån anledning tycker jag att då känns det som vår igen när tvätten hänger ute! 🙂

Idag har vi även bokat resa hem i april! Vi har dividerar och snackat om det ett tag nu men vi visste inte riktigt hur vi skulle göra – tjtjerna är lediga i 2 1/2 vecka över påsk och vi ska hinna med att åka till det årliga Judo lägret också. Nu blir det i alla fall så här : jag, maken och lillasystern M åker till Svea Rike i 5 nätter, stannar hemma 1 dag och åker sen till Great Yarmouth och Judo lägret för en lång helg där. Stora tjejen J föjer inte med till Sverige utan åker med sin farmor till Judolägret istället (som varar i 10 dagar) och alla blir nöjda och glada !

Det blir första gången vi åker till Sverige utan J. Men hon känner att hon behöver plugga till sina stora prov om ett par månader och hon känner att hon inte riktigt kommer att få ro att göra det i Sverige, medans om hon åker med farmor kommer hon att ha mycket tid under dagarna att plugga. Hon kommer att ta igen det i sommar  istället, när hon kommer att åka till mormor och morfar i Sverige ett par veckor innan oss!

Hon står just nu inför sina viktigaste prov under hela sin skolgång. Dessa provresultaten kommer att avgöra om hon kommer in på Universitetet eller inte, så det gäller att ligga i och plugga intensivt nu! Skolsystemet här i England är ju lite annorlunda är hemma och ibland kan det va lite krångligt att förklara!

J är på sitt rum, M ligger och spelar på sitt Nintendo DSi och jag tror faktiskt att jag ska halv lägga mig och läsa på min Kindle eller kanske jag också ska spela lite på MITT Nintendo DS innan det är dags att laga mat???!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s