Klick Klick!

Igår klickade dottern J på datorknappen och valde bort två av Universiteten som hade gett henne erbjudande om plats. Efter att ha tänkt och diskuterat det mycket, så gjorde hon sitt första val – University of Kent – och sitt andra val – Reading University. Hon har även ansökt om boende på Kent Uni – ett steg närmare drömmen om att plugga på Universitet!

I lördags tog vi oss i kragen och körde till en park här i närheten, Marble Hill Park, med M och en av hennes kompisar. Blåste gjorde det men det var så skönt att bara kunna sitta ute en stund och filosofera med mannen min! Tjejerna lekte i parken och skulle tvunget gunga i småbarnsgungorna!

Parken ligger precis vid Thamsen och det var väl inte det vackraste vädret att ta ett kort men ändå! Byggnaden i bakgrunden är Ham House och man kan ta en liten färja över till andra sidan om man vill (och om tidvattnet tillåter!)

Oftast så finns det gångvägar längs med Thamesen och det är väldigt poppis att gå eller cykla längs dem och ibland så finns det små utsiktsplatser med tavlor som förklarar var man är och lite historia om området.

Idag har solen varit framme och det har känts lite som vår och har varit runt +10. Huset har fått sig en omgång och stryktvätten ligger i prydliga högar, och min garderob fick sig en röjning av bara farten i morse – gud, vad man har en massa kläder som man aldrig använder men nu ska de säljas eller ges till charity!

Go’ kväll! 🙂

En reaktion på ”Klick Klick!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s