Frågetävling och Lite Mer

I fredags anordnade M’s skola den årliga Frågetävlingen – bara för de vuxna och alltid väldigt högt tryck! Alla vill vinna och spänningen är total! Man fixar ihop ett lag med max 8 pers, i pausen får man mat,( i år från en Indisk restaurang runt hörnet) och i år tog nåstan all alkoholen i baren slut, så ni kan ju tänka er att det var en hel del föräldrar som var mer eller mindre glada i hatten! Mitt lag kom 4a av 11 lag och makens lag kom 8a – men det var ju faktiskt mest viktigt att vi slog makens lag än att vi vann! 🙂

Igår var vi ju då lite seeeggga på morronen men vi hade lovat M att vi skulle köra till Westfield, för att i leksaksaffären The Entertainer, skulle det finnas Moshi Monsters! Det är det senaste här i England att samla på – man kan samla på kort och sätta in dem i en pärm….

…eller man kan samla på små figurer….

M samalr på korten och har snart hela sin pärm full…hon tar med den till skolan och så bytar de med varandra på rasterna! Och igår så mötte hon den här filuren – som visst heter Furry! (jag tyckte mest synd om människan inne i dräkten!)

Jag handlade lite svenskt igår på Westfield – de har Polarn o Pyret där och Makeup Store, så det belv en liten grej från båda! Och så inhandlade jag det här söta halsbandet från Accessorize!

Idag blir det nog mest lite slappande, kanske ne tur till Handelsträdgården lite senare för att köpa lite vårblommor….om vi orkar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s