Vilken övernattning!

M var helt till sig igår kväll – hon har blivit inbjuden att övernatta på The Science Museum (Tekniska Museet) här i London! Hon var med i skolans Science Club förra året och det är den gruppen +gruppen som gör det nu, som har blivit inbjudna!  Här kan du läsa mer om den speciella ”natten”! Och hela kalaset till det överkomliga priset av £10 (ca 120 kr), för att skolan har ansökt om ett speciellt ”grant”!

Idag har det varit Pyjamas Dag i skolan.

Och de fick ta med sig ett gosedjur – dessutom skulle det läsas god natt saga och de skulle få varm choklad innan skolan slutade idag!

Det blev en kort jobbedag för mig idag, vi körde hem en sväng eftersom maken hade ett möte  om hur bilar parkerar utanför M’s skola. Vi har en kampanj som går ut på att kommunen ska sätta upp staket så att bilar inte kan köra upp på trottoaren, eller att de ska komma på någon bra lösning, så att föräldra och barn ska kunna va säkra när de går till skolan. Och till vår stora förvåning gick de med på att det var en superbra ide och att de skulle sätta igång med planeringen omedelbums! När de sen kommer upp är ju en helt annan fråga! 🙂

Jag blev så glad idag när jag kom hem och möttes av ett paket innehållandes den här!

Nu kan det väl bli vår när jag har köpt en ny klädnypekorg och klädnypor! Jag har inte så stora pretantioner jag – man ska va glad för det lilla! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s