Happy Lov!

Nu när det är sportlov har vi lite planer på att göra absolut ingenting och ett par utfärder under veckan! Idag på morronne såg det dock ut så här! M hade dragit ner sign stoooora bönsäck och chillar framför tv’n!

Maken har jobbat i helgen men i lördags eftermiddag tog vi oss en sväng till Skandium, som hade öppnat en lite extra butik i Knightsbridge, där allt var 50-80% av orginalpris. Den här stoooora Marimekko tavlan fick följa med oss hem…..

…och jag köpte en Marimekko bok som man fick en väska och en börs på köpet! (Jag är ju lite av ett Marimekko freak!)

Jag och M har planterat lite i helgen – morötter, tomater, zuccini, basilika, chili peppar, coriander…så vi får väl se vad det blir av det!

I lördags var det 1 år sedan jag bröt benet! Jag har egentligen inga men av det just nu men ibland blir benet lite ”trött” och gör lite ont men det är ju ingeting mot vad det var! Blogg inlägget för 1 år sedan löd såhär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s