White Rabbits

Av nån konstig anledning ska man säga ”White Rabbits” tre gånger den 1a varje månad, så White Rabbits White Rabbits White Rabbits på er! 🙂

Man kan nästan säga att våren har kommit av sig litegrand…igår och idag är det bittert kallt med bara runt +5 grader, så vinter jackorna har åkt fram igen! Sportlovet är slut och skolorna har börjat – segt att vakna tidigt igen, t.o.m med M tycker det är lite jobbigt!

Och med skolorna så börjar jobbet igen…..efter att ha varit ”ledig” förra veckan, så jobbade jag igår igen. Känner mig lite ledbruten idag efter att ha spenderat dagen med att sitta i lite konstiga vinklar och jobbat med ”min” Shiva. Kallt Kallt Kallt var det i Workshopen igår, så vi slutade dagen lite tidigare och drog och vecko-mat-shoppade istället!

Efter middagen stack jag och maken till Ikea – vi har varit ute efter nay stolar till matbordet ett bra tag nu eftersom de vi har håller på att falla ihop! Till slut bestämde vi oss för de här i all fall – stolen Gilbert och sittdynan Bertil!

Snabb tittade på utvalde avsnitt av Oscars galan igår kväll – kul att ”hemma sonen” Colin Firth vann – han bor i Chiswick där vi bodde innan, alltså ca 10 min härifrån. Han och hans fru är delägare i butiken Eco, som ligger på Chiswick High Road – undrar om den butiken kommer att gå bra nu efter han har vunnit??? 🙂

 

En reaktion på ”White Rabbits

  1. Fint val av stolar och dyna. Vi har också Gilbert men vita och utan dynor. Jag är också glad att Colin Firth fick en Oscar. Var övertygad om att han redan hade en men detta var tydligen hans första.
    Här går våren lite fram och tillbaka. Men så är det ju såhär års. Hoppas er vår kommer igång igen snart. Själv längtar jag mycket efter just vårvärmen!!
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s