Skol Pyssel

Igår var jag inne på M’s skola och hjälpte till att göra Pop-up böcker! De har haft en ”vetenskapsvecka” med mycket experiment osv – just nu håller de på med kroppen och var och en av eleverna fick en kroppsdel som de skulle skriva om.

M skrev om ögon och gjorde sin del av boken så att ögat åkte in och ut – såg lite läskigt ut!

Jag beundrar verkligen lärare – att jobba en hel dag med den ljudnivån är beundransvärt! Nu känner jag ju klassen och alla elevrna väldigt bra eftersom jag alltid har hjälpt till mycket på skolan men en del ungar undrar man verkligen vilken uppfostran de får hemma!!!

Hade nog faktiskt liiiiite ont i huvudet när jag kom hem…..:-)

Fredag igen och jobbedag! Denna veckan verkar ha gått väldigt fort, nu går tjejerna bara tre veckor till i skolan innan de har påsklov, de går första veckan i april och sen är de lediga tills i slutet av april – tre veckors ledigt!!! Gillar de där långa påskloven de har här i det Engelska landet! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s