Happy Campers

Igår var det dags för övernattningen på Science Museum för M – mycket spänd och uppspelt och kanske lite nervös var hon! Temat var Rymden och de kunde klä ut sig om de ville! M klädde ut sig till en ”Alien” -vi hade fixat gröna klittriga antenner, alien solglasögon, silvrig jacka och hemmagjord Alien tröja! Pistolen gjorde M och hennes far utav plastflaskor och papier mache!

En del av det glada gänget från M’s skola som sov över!

Det var flera hundra barn som sov där igår kväll – skolklasser, scouter, födelsedagskalas…och de hade haft jättekul! Så det var en glad fast MYCKET trött tjej som vi hämtade imorse!

Efter att vi hade lämnat av lilltjejen igår kväll så körde resten av familjen in till West End för att äta middag i China Town. En av makens kunder äger  restaurangen Ba Shan där, som serverar fantastiskt god mat!

Jag älskar att gå genom China Town på kvällen och vi träffade på att gäng glada Hare Krishna folk som dansade och sjöng! Vi hade en supertrevlig kväll – det är inte så ofta vi får chansen att bara gå ut vi tre men igår kväll var alla nöjda och glada…och fruktansvärt mätta! 🙂

2 reaktioner på ”Happy Campers

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s