Trendigt Värre

Igår när vi var i Covent Garden, gick vi in på Zara Kids – en affär som jag faktiskt inte har varit inne i förrut fast jag har hört mycket om. Men oj, vilken bra affär! M blev kär direkt i deras klänningar men den hon ville ha hade dom inte i hennes storlek , så jag fick ”klicka” hem den idag istället. Men ny vårjacka/kappa fick hon – så nu blir det trendigt värre !!!

Idag har vi varit inne istan och jobbat – tredje dagen i rad inne i West End, fast de två andra dagen dock för nöjes skull! Fin fint vårväder idag med lite sol men upp emot en 15 grader varmt. Fåglarna kvittrar och blommorna är utslagna! 🙂

3 reaktioner på ”Trendigt Värre

 1. Kersti

  Hej, i slutet av maj åker jag och min syster till London på semester. Vi kommer fram en lördag och är sugna på att göra ett pubbesök samma kväll. Har du några tips på mysiga, trevliga pubar som inte är så stora utan rymmer lagom mycket folk?

  1. svengland

   Hje, det beror helt på var någonstans ni ska bo! Pubarna i Covent Garden är mysiga och det är kul att sitta och titta på folk där! Leicester Square är också ett kul ställe att sitta och studera folk! De flesta pubarna stänger 11 eller senast 12 här, sen är det barer och klubbar som gäller.

 2. Kersti

  Vi kommer att bo nära Hyde park och Victoria station, men vi förflyttar oss gärna en bit för en mysig och trevlig pub. Tack för tipsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s