Frihet!

Idag gjorde jag nånsting som jag inte har gjort på över ett år – jag cyklade igen! Jag har velat ta fram Bettan och damma av henne ett tag nu och det visade sig att allt cykeln behövde var lite luft i hjulen!!! Tänkte att jag skulle tvätta av den också imorron och göra den lite vår-fin! Jag har inte vågat mig på att cykla igen efter att jag bröt benet förrän nu, och eftersom jag skadade knä’et samtidigt, ville jag överbeasta det men det gick riktigt bra! Freedom!!! Tänk att man kan bli så glad över nåt så litet!!! 🙂

Helgen bjöd på superfint väder och jag och maken körde till Winchester i lördags, ca 1 timme med bil sydväst om London. Fin liten småstad med en stoooor Katedral! Författarinnan Jane Austen ligger begravd där!

I kryptan finns statyn Sound II av Antony Gormley, som också har gjort den berömda statyn ”Angel of the North”.

Jag älskar att gå omkring i kyrkor och katedraler och även om jag inte är speciellt troende, så är det en speciell känsla man får ändå. En av mina favoriter är helt klart Canterbury Cathedral!

Det var en trött och skitigt liten unge som kom hem från lägret igår. Besviken över att det inte hade levt upp till förväntningarna, besviken över att själva lägerplatsen inte hade varit bra, trött eftersom sängarna hade varit stenhårda , besviken över att kill-scouterna inte hade givit dom en chans att göra aktiviteter och lite irriterade över att en av killarna hade fattat tycke för henne och hade följt efter och tittat på henne hela tiden…” men mamma, jag sa till honom att jag tycker faktiskt inte om dig tillbaka!”

Det är ord och inga visor det! 🙂

P.S Grattis Eva på födelsedan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s