Få Spel!

Det är inte ofta jag blir arg på mina barn. Och det kan de nog intyga också. Men när jag väl blir arg då blir jag tamejfan ursinning och får spel!

Dottern M kom och frågade mig i eftermiddags om jag visste var hennes mobil var. Nej, det visste jag inte eftersom hon har fått ansvar om den själv. Nu är det såhär att hon fick en av mina gamla mobiler och ett sim kort som hade blivit över – inte för att använda alltid utan att använda om vi gick ut nånstans och det kanske fanns en risk att hon ”kom bort”. Men att skicka sms var ju kul – tills jag upptäckte att hon satt på nedanvåningen och sms’ade sin syster på ovanvåningen. Då fick jag lite små-spel och gav hennes ett litet tal om att slösa pengar osv.

Så det är ju egentligen inte hela världen om den har kommit bort men jag kommer inte att ersätta den! Hon lägger alltid ifrån sig saker och har sen inte en aaaaaning om var de har tagit vägen, för det brukar ju alltid jag veta – men denna gången har jag faktiskt inte en aning om var den är!

Så nu ska lilla fröken få sig en lite läxa…och alla hennes skåp, lådor och hyllor ska bli utrensade….av hennes själv!

Fortsättning följer……:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s