The Boys have gone to Wembley!

Idag spelar makens favorit lag Brentford på Wembley Stadium och det är visst den här finalen de spelar i! Spänningen har stigit under veckornas lopp och han har idag fått en ”fribiljett” att göra vad han vill! 🙂 De poserade innan de gav sig iväg för nån timma sen! Från vänster :Dave, Peter, M, Maken , J och James.

Igår var vi i Club Shoppen och de sålde flaggor utanför!

Hoppas nu bara de vinner också! 🙂

Igår tog vi oss en tur till grannstaden Twickenham som ligger precis vid Thamsen, medans M var på ett Bowling Party. Det var runt 20C här igår så vi gick och köpte lunch på Starbucks och åt den sittandes nere vid floden!

Mitt i Thamsen i Twickenham ligger Eel Pie Island, en privat ägd liten ö som man kommer till via en bro. En lite hippie och Rock n Roll ö som har Rolling Stones b.l.a inpräntad i sin historia!

I fredags var maken ledig och vi unnade oss en liten shopping tur till Kingston (upon Thames)! Och vilken shopping det blev! Alla i familjen fick en liten ”treat” – jag en ny Levi’s jeans jacka, M lite nya kläder från Zara, J ett par nya Vans och maken lite nytt från Ralph Lauren!

Heja Brentford! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s