Nya Brillor!

Igår gjorde jag någonting som jag  skulle ha gjort för fleara månader sen (men som vanligt så har jag inte fått tummarna loss….)

Hör och häpna – jag beställde nya glasögon!!! Dessutom beställde jag ett par coola solglasögon som jag äntligen kommer att SE med!!!! Jag har tittat och tittat på glasögon länge nu men har inte hittat några som jag har gillat – hos min vanliga Optiker har de nästan bara haft glasögon med stora logo’s på sidan och med fula mönster på sidan. Men igår, då gick jag till en annan Optiker och då hittade jag dessa!

Inte visste jag att Ray Ban gjorde vanliga brillor också! Men nu är de i alla fall beställda och förhoppningsvis kan jag hämta dom i helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s