Wicked!

Imorron kväll kommer jag att befinna mig på Apollo Victoria Theatre för att titta på den här musikalen! En kompis till oss är Teateragent och hon har fixat billiga biljetter till oss – och på andra raden längst fram ska vi sitta! Sweet! 🙂

Vi ser alla fram emot det – inte minst M! Det var minst hundra år sen jag var på musikal senast – J var nog en 6-7 år nånting och vi såg The Lion King. Jag har egentligen inte sett så många musikaler här i stan men jag kommer ihåg att jag såg Starlight Express för en herrans många år sen och en musikal om Buddy Holly!

Idag har det varit värsta Sommar värmen här! över 20 grader och solsken – det gör gott för själen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s