Sommarväder!

Underbara Wicked! Musikalen var såååå sjukt bra och jag har gått omkring med låtarna snurrandes i huvudet sen i torsdags! Vi fick enormt bra platser, på andra raden framifrån så det kändes som om man nästan kunde ta på skådisarna! Alla var nöjda och glada efteråt och M ville direkt gå och se den igen! (Bilderna därifrån blev inte direkt bra och man kan ju inte ta kort under föreställningen heller men detta var ridån i alla fall!)

Nu har vi Påsklov! I tre veckor! Och underbart Sommarväder har vi! Det har varit strålande solsken och runt 20 grader i flera dar nu, så lite solande i trädgården har det blivit och årets första fräknar har visat sig och de lär ju inte bli de sista! I år är jag övertygad om att jag kommer att bli en ända stor ”fräken” hela jag! 🙂

Blommande pub i Kensington häromdan!

Svågern har nu också landat från Austalien Land! Han ska va här i tre veckor och bo hos oss, han ska på svensexa i Manchester och bröllop på Irland men vi kommer ju också att va ute och fara och flänga så vi kommer att gå om varandra lite. Igår kväll blev en riktig pubkväll i glada vänners lag – maken är dunderförkyld och ”döende” enligt honom själv men av nån konstig anledning kunde han ändå draaaaa sig ner till puben igår…..:-)

Idag väntar en Picnic i en park här i närheten, också den i glada vänners lag (fast andra vänner än igår!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s