Stora Tjejen & Fisk Spa!

Idag när vi var och shoppade så frågade jag M : Vill du ta hål i öronen? Och svaret var : Okej! Pappan i familjen blev lite shockad när vi träffade honom för att äta lunch men jag (tror) att han var ok med det efter shocken hade lagt sig!

Rosa glittrande ploppar skulle det va – och 9 1/2 år är ju inte för tidigt att ta hål i öronen eller hur? (Emma och Jörgen och övriga medlemmar i min familj – SNÄLLA berätta INTE för mormor/farmor eller morfar/farfar att M har tagit hål i öronen, hon vill överraska dom på torsdag!)

Idag har jag också gjordet det här!

Och det var skitcoolt! Maken utmanade mig lite och trodde inte jag skulle göra det men det var jätteskönt – ungefär som små bubblor som poppar runt ens fötter – och gissa om mina fötter är mjuka och sköna nu! 🙂 P.S Det är INTE mina fötter på bilden…..

En reaktion på ”Stora Tjejen & Fisk Spa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s