Muffins!

Idag har det bakats Muffins så det står härliga till! M har haft kompisen Eadie här och de bakade i eftermiddags!

Och så här blev de efteråt!

Skickade maken till doktorn imorse – han har hostat och hostat och HOSTAT i säkert en vecka nu och inte kunnat sova ordentligt på nätterna, så nu hade han (och jag) fått nog! Han fick penicillin i alla fall så nu ska det väl snart bli bättre! Svågerna har vi knappt sett röken av – han har ju såååå många människor han ska catcha upp med och då blir det inte så mycket tid över för oss! Men vill han festa istället för att spendra tid med oss så är det ju faktiskt upp till honom – han är ju dock 43 och nyligen singel men ändå….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s