The Hottest Tickets in Town!

Jag och maken har fått tag på The Hottest Tickets in Town…..nu på lördag ska vi HIT! Kalla oss knasiga men det ska bli ganska kul – lite ovanligt sätt att spendera en lördagskväll på i alla fall! Men först ska vi naturligtvis kolla på Eurovision (men vi hoppar nog över röstningen!)

Det har varit en ganska vanlig vecka denna veckan – det har varit lite segt att komma in i de vanliga gängorna igen med tidiga morrnar och all ”måsten” men vi har ju fint väder i alla fall! 🙂 Båda tjejerna verkar ha fått sig en slänga av Hösnuva – M’s näsa rinner som en vattenkran och ögonen kliar men jag har varit på Apoteket och inhandlat lite grejer…igår gömde jag allergitabletten i en jordgubbe så hon inte skulle märka att hon tog den. Idag fick jag ge henne TVÅ jordgubbar, varav en innehöll tabletten….:-) Ibland får man va lite lurig……!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s