Grått

Det har varit grått här i London de senaste dagarna – grå himmel men fortfarande runt 20C, regnet hänger i luften men vill inte rikigt komma ner! Igår var vi inne istan och jobbade hela eftermiddan, mycket folk och svårt att parkera (what’s new?) och möten som drar ut på tiden. Bilden är på Claridges Hotel vid Bond Street.

Lite grått i sinnet är det nog också – M blir mobbad i skolan (av en tjej som det har varit problem med i många år nu) och både hon och vi har fått nog. Möte med rektorn och hon får sluta gå på fritis nu, vi vill inte att hon ska behöva ”umgås” med tjejen i fråga även efter skolan. Emotionellt jobbigt. Problem med svärmor (som vanligt) och vi har även där fått nog. Orkar inte, vill inte, kan inte. Maken har problem med en anställd, också det jobbigt efterom vi även umgås privat. Allt på en gång, alla konfrontationer på en och samma dag. Känner mig dränerad på känslor och i huvudet finns det tusen och en funderingar.

En lite gladare sak är att gamla kompisen Ann kommer imorron för att spendera ett par nätter på Hotel S (alltså vårt hus!) För henne blir det en helg utan man och barn och för mig blir det en helg med möten med gamla kompisar och en trip down memory lane. En annan kompis , Jessica, kommer ner till huvudstaden från Newcastle och vi har visst inte setts på 7år! Vi ska ut och partaja på fredag och på söndag blir det fika med en annan vän och hennes dottern här hemma.

Även bakom en grå dag finns det solsken! 🙂

2 reaktioner på ”Grått

  1. Ann

    Då kan det behövas en kväll eller två och bara släppa loss. Du får kräka av dig på mig imorgon och behöver en unge ett kok stryk eller två så står jag till tjänst, jag lämnar ju landet igen på måndag!!!
    Längtar tills imorgon!
    Kram på dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s