Härlig Helg

Sorry för den dåliga uppdateringen! 🙂

I torsdags kom min gamla kompis Ann hit, hon sov över här på Hotel S i torsdags och i söndags . På torsdagskvällen kåkade vi traditionsenligt Fish & Chips och gick på puben! 🙂 Och det här hade hon med sig till mig!

1,8 kg smågodis!

I fredagskväll hängde jag på Portobello Road i Notting Hill med Ann, Jessica (som hade kommit ner från Newcastle) och ett antal andra svenskor. Ann & Co hade sin 15-åriga Au Pair reunion och festade loss heeeeela helgen, så det var varning på Londons gator för Svenska-småbarnsmammor-på-vift-utan-man och barn! 🙂

I söndags kom Ann tillbaka efter att ha spendrat 2 nätter på ett lite sunkingt hotell i Bayswwater och vi hade en liten svenskfika här hos oss med Ulrika och hennes dottern Alice!

M och Alice har alltid kommit väldigt bra överens, även om de inte ses speciellt ofta och till sluta stannade de även på middag!

Och M blåste bubblor så det stod härliga till!

Igår hängde den här krabaten utanför vårt fönster och försökte desperat få tag på lite nötter!

Idag rustar vi för krig med laddade gevär och mord i blick…ja, ja det känns som det i alla fall! Jag och maken ska träffa rektorn i eftermiddag för att försöka få rätsida på mobbningen som M utsätts för. Vill inte gå in i detalj men nu får det va nog! Nu är det krig!

2 reaktioner på ”Härlig Helg

  1. Ann

    Vilka fina bilder:)
    Hör av er när ni har vunnit kriget, för det är jag övertygad om att ni gör. Det är ”bara” att stå på sig. Längtar tills ni (förhoppningsvis) dyker upp i sommar, kramar Ann

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s