Dunderförkyld!

Just nu har jag åkt på en sån där riktig Dunderförkylning – hostat har jag gjort i flera dar, igår nös jag en sisådär 1000 gånger och näsan rinner. Och humöret är ju inte i topp hela tiden. Inte speciellt kul när man har besök!

Mor och far anlände i onsdags, i torsdags var vi och shoppade lite och gjorde de-där-små-fiskarna-som-äter-på-fötterna behandling, så nu är fossingarna mjuka och fina! 🙂 I torsdagskväll var vi och såg ”Wicked” musikalen igen. M har ju blivit helt obcessed av den och det som hon inte vet om sångerna och skådespelarna är nog inte värt att veta! Vi tackar ännu en gång kompisen Polly som fixade billiga biljetter till oss! 🙂

M och hennes far var uppe och hämtade biljetterna i tisdagskväll.

Den var jättebra (precis som förra gången) och alla var nöjda och glada! Vi fick superbra platser på tredje raden framför scenen!

(Maken smög sig in precis när den slutade och tog denna bilden!)

Igår stannade M hemma från skolan och hon och jag hade en riktig mysdag. Jag kände jag mig allt annat än bra och tyckte lite allmänt synd om mig själv! Föräldranrna drog ut och shoppade igen och J hade sin sista officiellt dag i skolan…någonsin! Hon tar ju ”studenten” nu i sommar men här firas det inte med samma uppståndelse som i Sverige. Nu är hon ”pluggledig”, alltså hon ska plugga till sina stora prov som är senare i juni.

Idag har vi varit i Canterbury och visat morföräldrarna stan och Universitetet, vi skickade iväg dom att gå och titta i Katedralen(jag och maken hoppade över det besöket, eftersom det inte var mer än 3 veckor sen vi var där sist!). Inget speciellt fint väder har det varit men kul ändå…ja, så kul som det kan va när man är Dunderförkyld! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s