Birdworld

Idag packade vi in Föräldrarna, M och kompisen Faith i bilen och spenderade dan’ på Birdworld – ett Zoo med bara fåglar!

Mor, far, M och Faith!

Storasystern stannade hemma och fick ha huset för sig själv (vilket hon nog inte hade något emot!) J hatar nämligen Pingviner och stora fåglar, så hon hade inte riktigt gillat det här!

M och Faith vann de här Flamingo-dockorna i ett 50 pence Lucky Dip. M tappade sin docka mitt ner bland Pingvinerna i  Birdworlds nya attraktion Penguin Beach….så snälle Pappan fick gå och leta upp en Pingvin-skötare som snällt hoppade ner på standen och fiskade upp dockan! Dagens äventyr! 🙂 Är det inte typskt..man kan köpa dyra saker till sina barn men så har de som roligast med nåt som kostar 5 kr!

Men det var en trevlig dag och alla var nog nöjda och glada till slut! Vi hann också med en tur på Bondgården de har där, tjerna tittade på en Magic Show och på vägen ut blev det en snabbis på Underwater World också!

Och hör och häpna! De sålde Top Model böcker i affären på Birdworld! Och M blev så glad, så glad – det är en av de få gånger jag har sett Top Model till försäljning här i England!

Idag är det ”Parantesernas” sista dag här och imorron bitti flyger de hem. Vi har haft 4 x besökare nu i maj, så nu tror jag att Hotell S stänger för ett tag framöver! Closed until further notice. Hotellägarna behöver vila upp sig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s