Hotellet Har Stängt

Nu är Hotel S officiellt stängt! 🙂 Gästrummet har återfått sin normala form (soffor istället för sängar), sängkläderna är undanstoppade och de sista gästerna är nu lyckligt hemkomna till Svea Rike igen! Visst har det varit jättekul att ha haft så många besökare ( Cia, Krille & Ann speciellt!) men visst känns det också skönt att veta att det INTE kommer gäster nu på ett tag! Men är det nån som vill komma och hälsa på, så är det bara att höra av sig….men inte just nu, va! 🙂

Idag har det varit jättevarmt, runt 25C och efter städning, strykning & tvätt , hann jag faktiskt med att sitta och sola lite också! I lördags efter vi hade varit i Canterbury, körde vi och fikade i Hearn Bay & hittade världens coolaste Second Hand affär och där hittade jag vad jag hade letat efter länge – en bur! 🙂 100 riksdaler fattigare lämnade jag affären (men ändå med en känsla att jag hade gjort ett riktigt kap) !

Ett par Hus-ljuslyktor har också fått flytta hem till oss – jag har länge sett dom på svenska bloggar & i tidningar men har inte hittat några här i England förräns nu!

Igår när vi var på Birdworld, fanns där också lite lokala hantverkare som sålde sina gods och mor min köpte denna fina handgjorda korgen med blommor till mig!

Och varje trädgård ska ju också ha en Trädgårdstomte eller Gnome som de kallas här…och ok då – nu har vi en liten rosa tomte! 🙂

Dottern J ska på konsert ikväll – Fleet Foxes ska hon & en kompis och titta/höra på.

Och vi…..vi ska bara njuta av att ha huset för oss själva igen! 🙂

5 reaktioner på ”Hotellet Har Stängt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s