Lovet Slut!

Sista lovdagen idag och imorron börjar skolan igen – läsårets sista halvtermin! M slutar inte skolan förrän 22 Juli (ja, jag VET att skolorna i Sverige slutar snart och att ni har SÅ mycket längre sommarlov än oss!) men så är det här i det Engelska landet! J har ju redan slutat – hon har så gått som bara proven kvar nu och ett par skolgrejor inkl fester men sen är det slut för henne! Här firar man inte studenten som hemma (men det hade ju varit kul!) utan det går lite lugnare till! Sen drar hon till Sverige ca 2 veckor innan oss i sommar, för att spendra lite tid med mormor och morfar och resten av familjen.

Igår var det årets varmaste dag här, otroligt kvavt så det var inte speciellt sknt! Vi körde till en handelsträdgård utanför Windsor och stannade till på Drottning ”Lizzies” Farm Shop på vägen hem. Vi handlade lite BBQ grejor och grillade lite på kvällen. Maken sträckte ryggen igår så han har haft lite problem stackaren!

Idag körde vi till Loppisen som hålls en gång i månaden på J’s skola. Maken brukar ju ”jobba” där men idag slapp han. Det är en av sydöstra Englands populäraste loppisar, anordnad av föräldrar och alla pengar går direkt till skolan.

Tyvärr så började det regna efter en stund men M shoppade loss och fick sig lite nya böcker. Resten av dagen har som sagt regnat bort (och min tvätt som hängde ute har inte blivit speciellt torr!), vi har tagit det väldigt lugnt och samlat krafter inför de sista skolveckorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s