Ny Klocka

I morse när jag gick med M till skolan, upptäckte vi att skolan äntligen har satt upp sin nya klocka!

Och lite extra roligt är det nämligen eftersom det var M’s ide! För ett år eller så sedan gick hon och pappan till skolan som vanligt och hon berättade att det alltid är många barn som kommer försent och vad bra det hade varit om skolan hade haft en klocka. Vi tyckte att det var en bra ide och berättade detta för rektorn, som också gillade den och nu långt om länge , har ide’n blivit verkligehet och den är uppsatt!

Jag kom hem med tre barn istället för ett idag – M bjöd hem två kompisar och efter middagen, stack de till sin Klubb. Vi har ett ställe nära oss som heter Explorers (man kan väl kalla det en ”ungdomsgård”),som anordnar olika klubbkvällar med olika aktiviteter. M brukar gå när det är lite blandade aktiviteter, annars brukar de ha t.e.x fotbollskvällar och vissa kvällar är det dans som gäller.

Många av M’s klasskompisar går dit och hon får också en chans att träffa andra kompisar som går på andra skolor, plus att vi föräldra brukar turas om att lämna och hämta barnen.  Jag tycker det är bra med olika klubbar på kvällarna och efter skolan – bara det inte  går till överdrift! En del barn har nåt för sig varje dag efter skolan…men de måste ju få ha tid att slappa och leka lite också (tycker jag i alla fall!). M går på scouterna en gång i veckan + på den här Klubben och det tycker jag är alldeles lagom!

Imorron har M studiedag, så jag jobbade idag istället för imorron. Och på kvällen ska hon ha en kompis här som ska sova över – men imorron förmiddag, då tror jag mest det kommer att se ut såhär! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s