Himlen är Svart!

Himlen är kolsvart och ser riktigt Arg ut här just nu i den Engelska huvustaden. Vädret har varit minst sagt ombytligt de senaste dagarna – sol & regn, regn & sol! Inte så kul när man som M har fått två nya gungor i trädgården och allt man vill göra är att gunga! 🙂

Just nu sitter det två små tjejer uppkrupna i soffan med sina Nintendo DS – M har kompisen Eadie här som ska sova över, så idag blir det ingen utekväll för mig och maken! Känner mig för överigt lite mör idag – maken gjorde nåt med ryggen förra helgen och har haft ont hela veckan och hela natten låg han och vände och vred sig och väckte mig stup i kvarten, så vid halv fyra snåret gav jag upp och gick och la mig i gästrymmet istället! Men sömnbristen sitter i! Som tur var har M haft studiedag idag, så vi behövde inte gå upp tidigt och ha de normala morronbestyren!

I helgen har vi inga speciella planer, förrutom att vi ska ut och äta med makens kusin imorron kväll i Kensington. Det ska regna heeeela helgen, så inte värt att planera något utomhus inte! Vart tog sommaren vägen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s