Plötsligt så händer det!

Plötsligt så händer det – att man bara så där kan cykla!

M har länge försökt lära sig cykla – lite sent , jag vet men hon har aldrig riktigt varit intresserad av det! Storasystern var likadan och var nog t.o.m lite äldre än M när hon lyckades få till det (en sommar – på landet – så lär sig ungen cykla på en ojämn grusväg! Tala om att göra det lätt för sig!)

Idag åkte i alla fall pappan och M iväg för lite cykel träning – till en park med lite nedförsbacke-stigar och vips, så kunde hon! Å vad livet kommer att va lättare när hon kan cykla ungen, speciellt när hon har en mor som älskar att cykla – även på Londons farliga gator! 🙂

Nu har vi precis kommit hem från en dinner date med makens kusin och hans tjej, vi käkade på ett Japanskt ställe i Kensington, lustigt nog med ett pubnamn – Hare & Tortoise! Och god mat hade de också – både nudlar, tempura och sushi slank ner! 🙂

Och så släppte vi av stora dottern på puben med kusinen och hans tjej = en hemmakväll för oss! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s