Regnat Bort

Idag har man fanimej nästan regnat bort – regn från morron till kväll – och inte en torr stund på heeeeela dan! Och en besviken liten tjej som inte har kunnat ut och cykla!

Dagen började med att vi faktiskt lämnade av M på en Söndagsskola! En av hennes kompisar går dit och M har länge velat prova på, så idag så fick hon det! Vi är ju som sagt var inte de mest religiösa av familjer- inga av våra barn är döpta t.e.x – utan vi har alltid resonerat så att de får helt enkelt välja själva när de blir större! Jag gillar kyrkor och tycker det är lite högtidligt att gå på bröllop i en kyrka och att gå dit vid Jul t.e.x, men jag tycker inte speciellt om att ”gå i kyrkan” när jag inte själv tror på va de säger.

M tyckte i alla fall att det var kul och vill säkert gå dit igen – som sagt var, hon får välja sin religion själv!

Jag och maken drog in till Kensington och Whole Food Market nu när vi faktiskt var uppe och ute tidigt en söndagsmorron…..men det visade sig ju typiskt att de inte öppnade förrän 12!  Så vi ta oss en kaffe och sitta och filisofera lite på deras cafe…väldigt civilicerat sådär en söndagsmorron – kaffe i Kensington! 🙂

Med god lunch inhandlad, styrde vi kosan hem genom ett regningt London, och resten av dagen har spenderats innomhus! Maken matar fåglar i vår trädgård och för en ständig kamp mot ekorrarna, så han har finputsat på sina ideer….suck….men såhär fina fåglar har vi ibland i vår lilla trädgård!

M stannade hos kompisen hela dan och kom inte hem förräns på kvällen!

Men hallå däruppe Vädergudarna- är det inte dags för lite sol igen nu?! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s