Köer!

Idag har vi varit inne i West End och jobbat och har i princip suttit i bilköer hela dan! Duktigt långtråkigt!

Häromdagen bokade jag en natt på vandrahemmet på fina Hanö i sommar! Hanö ligger utanför Sölvesborg i Blekinge, och man tar en färja dit från Nogersund. För storstadsmänniskor som oss (och framför allt maken!) är det paradiset! 🙂 Inga bilköer där inte!

Jag gillar ju att planera, så nu är en sak i alla fall inbokad  i sommar! Nu är maken på ett möte på M’s skola, M är på Scouterna och J pluggar på sitt rum – prov nr 2 utav 4 imorron! Så håll alla tummar och tår för henne imorron bitti! 🙂

En reaktion på ”Köer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s