Uppbokade

För ett tag sen trodde jag att det skulle bli en ganska lugn och seg sommar, men nu helt plötsligt så visar det sig att det händer nånting varenda helg fram tills skolan slutar en lite mer än en månad. Det är BBQ’s och marknader och jag och maken ska till Margate nästa helg och lite annat smått och gott!

Bara sommaren ville komma tillbaka! Det har varit lite svalt och regnat stup i kvarten denna veckan – javisst behöver trädgården regnet men det är inte speciellt kul för oss andra som inte är växter! M’s skola ska ha en Netball turnering ikväll (som ser ut att… surprise, surprise…regna bort!) Netball är en typisk tjejsport här i England och liknar lite Basket men med mer kompliserade regler! Och sen är det visst bord bokade på den Indiska restauranten runt hörnet och sen puben. Regnar det , så medverkar vi nog bara på den sociala biten – vi ska ju liksom inte spela ändå!

Dottern J sitter sitt 3:e av 4:a stora prov idag – ett prov igår och ett prov idag i olika ämne, det är tufft för dem nu! Men ikväll ska vi gå ut och äta middag och fira att hon har överlevt den här veckan i alla fall! 🙂

Maken är inne istan och jobbar idag igen – nya kunder och massa nya jobb att titta på – det går bra nu…nästan lite för bra ibland, så han får börja säga nej till jobb snart…vissa kunder får nu vänta i ca 1 år för att få sina jobb färdiga men sen prioriterar han ju vissa också. Slutspurten inför semestern börjar snart, då han alltid vi få iväg en massa jobb innan vi kan åka till Sverige och koppla av! Lite planer inför en eventuell stor resa i vinter börjar även ta form men måste reseach’as lite mer först innan vi bestämmer oss! 🙂

Hoppas vädret blir lite bättre imorron för vi är bjudna på BBQ! Och sen på söndag är det Fars Dag här i England – tjejerna har planerat present sen ett tag tillbaka och de har varit så duktiga (men jag kan inte avslöja vad det är eftersom maken läser bloggen !) men han kommer garaterat att gilla den! 🙂

Och kanske, men bara kanske så får han sovmorron och frukost på sängen också….:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s