Helgen som varit

Igår (för att backtracka lite), åkte vi till Kew Green Fair på eftermiddan’. Mina gamla kvarter eftersom jag bodde och jobbade precis runt hörnan, det första året jag var i London! Thames’en – bilden tagen på Kew Bridge,( vi bodde precis till väster ur bild innan) – när man står på mitten av bron så står du med ena benet i London och andra benet i Surrey! Chiswick på vänster sida – Kew Gardens på höger.

Denna tiden på året poppar det alltid upp  marknader & nöjesfält lite här och var…

M provade på att köra en gammal Routemaster buss – som också blev ett väldigt bra ställe att skydda oss från regnet! 🙂

I eftermiddags körde vi till Gunnersbury Park för lite cykelträning! När dottern J var liten, brukade man kunna hyra roddbåtar och roa sig lite i denna lilla sjön!

Gunnersbury House & Museum – en gång i tiden bostad till The Rothschild family på 1800-talet men idag ett musum, ibland öppnar de köket och man kan uppleva se och uppleva hur det funkade på den gamla goda tiden!

Och Cykel-tjejen då…jo, hon cyklade och cyklade tills hon fick ont i händerna och svetten lackade! Till slut körde hon lite off-road på gräsmattor och stigar – det tog inte så lång tid för henne att sli släng på det ! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s