Bröllopsdag..typ..

Om man går efter dagen – midsommarafton – så har jag och mannen min varit gifta i 18 år idag, om man går efter datumet så är det imorron, den 25e.

Men vad gör väl det när svärmor ska kolla till tjejerna i helgen och vi ska åka iväg och bo på hotell vid havet – egentid så det smäller om det!

Och till på köpet, så väntade en fin stooor påse från Fenwicks Bond Street på mig imorse när jag vaknade…maken hade varit och shoppat och jag fick en ny väska av favoritmärket Orla Kiely 🙂 med motivationen ”Tack för att du har stått ut med mig under alla dessa år”….då smälter man allt lite! 🙂

En helg på hotell OCH en ny väska – det är inte illa det! 😉

2 reaktioner på ”Bröllopsdag..typ..

  1. sofia

    Stort grattis till er båda. Tänk vad tiden går… Minns jag satt på jobbet och våndades när jag missade bröllopet just för att det var midsommar och omöjligt att hitta någon ersättare… Hoppas vi ses i sommar så får vi fira med en god öl. Kram Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s