Cykel Frukost

Hela denna veckan har det varit Cykelvecka på M’s skola – och om de cyklade eller ”scootade” till skolan under veckans gång, så fick de komma lite tidigare till skolan idag och äta frukost! Och gissa om det var spännande! Men ack så mycket folk det var!!!

Men de hade bullat upp med flingor & toast & croissant’s & yoghurts & juice och en massa frukt, så M tryckte lyckligt i sig en Croissant och lite vattenmelon!

Och den lilla rosa cykeln (som egentligen är lite liten nu) – den har hon lyckligt cyklat till skolan på heeeeela veckan (fastän det tar oss ca 3 minuter att gå till skolan!) och bara en sån grej att kunna lämna cyklen i skolan och låsa fast den i cykelstället med eget lås– det är ju faktiskt ganska spännande! 🙂

Igår körde jag och maken en snabbis till Ikea och köpte köttbullar (& lite annat smått och gått!) – vi firar ju inte midsommar precis men jag tänkte att vi kan ju äta lite svensk mat i alla fall, så ikväll får det bli köttbullar, nypotatis, gräddsås och jordgubbar & Dajmtårta till efterrätt!

Det är säkert minst 10 år sen jag firade riktig Svenska midsommar – när J var mindre brukade vi åka hem  i juni ibland men eftersom skolorna slutar så sent här, har det nog inte blivit att vi har varit hemma till midsommar sen hon började i skolan! Man kan fira Midsommar i Hyde Park med en himla massa andra utlandssvenskar – tror faktiskt jag gjorde det ett år men det var väldigt länge sen och jag kommer ihåg att det var en tämligen ”blöt” kväll som avlutades med en pubrunda!!!! 🙂

Dottern J är färdig med sina prov nu och har nu börjat sitt sommarlov ordentligt! Vi var ute och käkade i tisdags för att fira lite att hon hade överlevt proven! Nu får de vänta tills i augusti för att få reda på sina betyg…..men nu kan hon ta det lugnt och njuta av ledigheten – hon åker ju till Sverige ett par veckor innan resten av familjen, så hon får lite semester från oss också! 🙂

Glad Midsommar på er allihopa! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s