Sport Dag & Avslutning

Igår var det verkligen en ”busy” dag! Först skulle M ha Sports Day och jag skulle följa med henne och titta på! Hon skulle va med i det gröna laget och vi fixade lite med tröjan! Att fixa tröjor med textil pennor är väldigt poppis i den här familjen! 🙂

Och de sprang’s så det stod härliga till!

Nu är ju inte M någon sprinter precis men henne lag vann Stafett kampen i all fall! Kompisarna Molly & Martha var med i samma lag!

Efter allt springadet och stafetterna , hade de olika ”stationer” de skulle gå till och ha lite olika lekar! De skulle ta en boll varannan man över huvudet och varannan man under benen….och sen springa och ställa sig längt fram och börja om på nytt!

En av lekarna var att de skulle springa med en mugg vatten över huvudet och försöka att inte spilla nåt men det gick väl sådär…en del slängde bara vattnet över huvudet direkt, som t.e.x Cain och Molly på den här bilden – M höll sig relativt torr! 🙂

Och sen var det til att dra hem, käka lunch och sen kom maken hem från jobbet för han skulle på ett möte på skolan (han är ju ”school govenor” nu!) och sen skulle jag också på ett möte på skolan (jag är väldigt involverad i typ” hem-och-skola föreningen” + att jag är klass-mamma & just nu planerar vi skolans Sommar Bazaar ) en halvtimma senare…så vi gick om varandra!

På kvällen var vi på J’s skolavslutning…ja, de kallar det ”Awards Night”, där elever som har gjort bra ifrån sig får priser etc + att de uppmärksammar de elever som ”går ut” ie J’s årskull. Lite konstigt kändes det att det antagligen var sista gången vi var där på skolan….och jag fick ett par tårar i ögonen när de läste upp alla elevernas namn och var de eventuellt kommer att gå på Universitet till hösten – en del har vi känt sen de var va små och nu är de helt plötsligt vuxna!

Kul var det också eftersom J vann ett diplom för ”sina personliga framgångar inom Engelsk Litteratur” och dessutom visste hon inte om det! De fick muggar som minne och hämtade sina huvtröjor – här är det väldigt populärt att de får huvtröjor när de ”går ut” med sina namn etc – J’s skola hade valt att själva 11:an på ryggen var skriven med allas namn + att de fick välja att ha sitt namn eller efternamn på ryggen.

J ville som vanligt inte va med på bild….

…men hennes tröja ser ut såhär i alla fall!

Så nu har stora tjejen tagit ”studenten” utan buller och bong – hur blev hon helt plötsligt såååå stor???!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s