Lite Vilotid…

Just nu är vi hemma och vilar lite allihopa…det har varit ett par hektiska dagar! Igår var det M’s skolas årliga marknad/bazaar eller vad man nu vill kalla det! Jag var nere på skolan från kl 14 till 21 (minus en kvart när jag stack hem och hämtade ombyteskläder till M), så det var en låååång dag igår!

Jag och dottern J hjälpte till att få allt iordning och även i år hade vi hand om ”Hook a Duck” ståndet!

Man ska alltså fiska upp en anka med ett metspö och sen vinner man nåt utav 4 olika priser!

Jag var en av huvudoranisatörerna inför maknaden och det har planerats hit och dit i flera veckor, så efter spektaklet igår kvåll, träffades vi allihopa på puben och tog oss ett par väl förtjänade öl! 🙂 Markanden fick ett lite abrupt slut för M – hon blev stungen av en geting på sidan av foten, så hon kunde inte ens gå hem utan fick åka snålskjuts på pappans rygg hem – tur att vi bor nära!!! En rolig grej som de hade på skolan, var ett ”mänskligt-fotbolls-spel”! Och M och hennes kompisar fick den stora äran att test-köra det innan marknden började!

Idag blev det ingen sovmorron heller eftersom M skulle på bowling kalas strax efter 10 imorse! Jag och maken tog tillfället i akt och körde och kollade på badrumsgrejer. Lite senare i eftermiddag ska vi släppa av M igen för hon ska på resten av kalset, som då är ett ”sleepover-party”! Jag, mannen  min och dottern J ska och käka på vår favoritställe Ba Shan i Chine Town ikväll – J har precis gett sig av till en föreläsning om Medeltida EnglandThe British Museum, så vi ska hämta henne där sen.

Dottern J var ju naturligtvis på Harry Potter premiären på Trafalgar Square i torsdags – hon och runt 10 000 andra! Om hon och hennes kompisar såg nåt av Rupert, Emma och Daniel…nix pix! Vi väntar med spänning på att se denna avlutande delan av Harry Potter Sagan…en av våra kompisar spelar nämligen en Deatheater i filmen och jag tror faktiskt att han har varit med i en av de tidigare filmerna också!

Och imorron…då ska vi till det här underbara stället där allt är gjort av Lego! 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s