Soho Kväll

I Lördags kväll blev det till slut bara jag och mannen min som gick ut och käkade middag på favortien Ba Shan i China Town – dottern J ville inte följa med! Supermycket folk var det vid Piccadilly Circus och Leicester Square och när vi gick där så kom jag ju ihåg varför man INTE ska åka in till West End på en lördag OCH på sommaren – alldeles för mycket turister! 🙂

På Leicester Square öppnade M&M Store (godiset alltså) för ett par veckor sen och jag var ju naturligtvis tvungen att kolla in den – 4 våningar med godis och allt man kan tänka sig med M&M loggan på!

Det är alltid kul att strosa omkring i Soho – alltid nånting att titta på och en massa roigt folk – när man går på lite smågator så kommer man oftast ifrån de värsta massorna av turister – vi gick förbi den berömda Jazzklubben Ronnie Scott’s…..

…..och hittade sen världens coolaste Vintage affär !!

Jag älskar verkligen London – att cruisa längs med Hyde Park med fönstrena ner-rullade en soliga sommarkväll med en bra låt på radion – är någonting man inte riktigt kan beskriva känslan av! Det här är verkligen min stad – och jag älskar att bo i den! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s