Fullt med Kartonger!

Nu börjat huset fyllas upp med diverse kartonger och det enda vi väntar på nu är badkaret som kommer den 27:e! I de här kartongerna finns handfat, skåp, dusch, kranar och golv! Tur att vi har tre soffor för denna lär inte användas på ett tag!

Kaklet kom idag men gubben som levererade det kunde inte lasta av det ända fram till huset, eftersom vi har sten på vår uppfart – så maken kom hem en stund på eftermiddagen och vi hjälptes åt att bära in alla lådorna – 16 lådor ala 14 plattor i varje + 7 plattor mosaik – tungt var det och varmt dessutom! Nu huserar de i hallen tillsammans med toastolen! 🙂

Det här mosaik kaklet ska gå i en 10cm bred bård runt om hela badrummet! Monokromt & Glitzigt värre! 🙂

Igår kväll gjorde vi ett Pubquiz med våra kompisar som vi brukar ibland – och kom på andra plats! Vi vann ölbiljetter som ska användas på lördag! 🙂 Dottern J ska på gå och se den nya Harry Potter filmen ikväll och jag ser fram emot en hemmakväll!

Svärmor + svärmors hund är här för tillfället och så här såg det ut imorse innan M gick till skolan! 🙂 Hundmys!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s