Äntligen Sommarlov!

Nu är det jäklarimej Sommarlov! Inga Alarmklockor på läääänge, inga tidiga morrnar påäääänge, inga Skolunifrmer på lää…ja, ni fattar va! 🙂

Idag hade de haft en Babyshower för deras lärarinna, som ska ha barn i september. Det har planerats och smusslats länge för att hon inte skulle få redan på det och de hade haft en kul litet partaj! Jag hämtade M och hennes kompisar Tyra och Trae från skolan och drog ner till närmaste parken för en picknic.

M’s kompis mamma och lillebror var också i parken…och ibland kan det ju inte va så lätt att hålla i en liten baby….

…men till slut så fick de till det! 🙂

Sista dagen i 4:an och alla är redo för lite semester nu! Till hösten ska M’s klass ha en manlig lärare för första gången – får se om han kommer att få lite bättre pli på killarna i klassen! M fick otroligt bra ”betyg” i år och i många ämnen är hon på samma nivå som de som går i 6:an…undrar var hon har fått de geni-knölarna ifrån???!!! 🙂

Imorron blir det definitivt sovmorron och sen ska jag & M gå och kolla på den nya Harry Potter filmen (medans pappan i familjen ska gå och strosa lite själv ett tag), på söndag blir det BBQ hos vänner och sen scoutläger för M på måndag (javisstja, ska försöka packa till M också!) – och sen blir maken och jag själva hemma resten av veckan! Tjoho! 🙂

En reaktion på ”Äntligen Sommarlov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s