The Boy Wizard

M och jag har varit och kollat på Harry Potter filmen idag – naturligtvis underbart fantastiskt magiskt bra! Storasystern tyckte att nja…ska lillasystern verkligen få se den? Hon är ju bara 9 och här har filmen fått en 12A (man måste va över 12 för att gå och se den själv, under 12 i vuxens sällskap) . ”Det var ju faktiskt ganska mycket blod, bråd död och slagfält i den där filmen”….PAH, sa lillasystern – det var väl ingenting med det! 🙂

Vi åkte till Richmond idag, – västra Londons pärla – fyndade badrumsgrejer på Habitat (RIP Habitat som snart ska slå igen!) för häftigt rabatterade priser, jag och M gick på bio och pappan strosade längs med Thamsen och tog en fika i godan ro istället! Så alla blev glada och nöjda! 🙂

Efteråt gick vi och åt på favoritstället Don Fernandos – en bra dag på alla sätt och vis! Storasystern (som är på grönbete i Sverige) är på stor släktfest ikväll hos min faster och farbror – är faktiskt lite avis, för om jag hade varit i Sverige nu, så hade jag gärna varit där! Kusiner och folk som man inte har sett på år och dar är där men J har ju i alla fall fått nöjet att träffa lite av sin och min släkt!

Har försökt få rätsidan på vad dottern M ska ha med sig på lägret i övermorron. Hon ska på Scoutläger måndag till fredag och sova i tält för första gången! Det lär väl till att packa allt från gummistölar & regnställ till t-shirts & shorts – temat för lägret är ”Lord of The Rings” och de ska göra en massa aktiviteter – skjuta pilbåge, skattjakt och lägereld är lite av de ska hitta på. Snälla Gud – gör så det inte regnar!!! 🙂

Jag har blivit erbjuden att eventuellt börja blogga på London Svenskar.com. Jag vet inga detaljer än men väntar med spänning på att veta mer – men jag ropar inte hej än!!!! Ärligt talat är jag lite halvt om halvt exalterad och vet inte riktigt hur jag känner för att ha min blogg mer out there!Jag är fortfarande förvånad att folk faktiskt läser min blogg över huvud taget och blir fortfarande lika paff när jag får kommentarer från folk jag inte känner IRL!

Amy W’s död ska jag inte ens kommentera om. Punkt slut. Kids – don’t do drugs. Peace & Good Night.

En reaktion på ”The Boy Wizard

  1. Kersti

    Vi känner inte varann utan jag hittade din blogg när jag googlade runt och läste resetips inför min vårresa till London. Av någon anledning så dras jag till England (Brittiska öarna) och önskar ibland att jag var modig nog att prova bo där någonstans, åtminstone ett tag. Till dess jag hittar det modet eller kommer på andra tankar så läser jag med nöje din blogg om ditt liv i London.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s