Dagens Leverans

Sista biten i Badrums pusslet levererades idag – badkaret! Lite kantigare och definitivt modernare än vi har haft innan! Det blir fin fint det här! 🙂

Så nu finns det ett helt badrum i olika lådor lite varstans i vårt hus – som just nu mest liknar ett badrums-affärs-lager! Nu återstår det bara för mig att tömma det existerande badrummet, slänga en massa flaskor och krämer och tub’er som man samlar på sig och som man egentligen inte behöver!

Det är fortfarande skönt att va barnfri och utna tider man ska hålla! Jag och maken var ute och åt igen igår kväll, och var sen på puben ett vända. Men ikväll har vi bestämt oss för att stanna hemma – Micromat ala Marks & Spencers blir det till middag (det är så tråkigt att bara laga mat för 2!) och sen kanske en film – vi kan ju inte hänga på puben som ”20-somethings” varje kväll – det orkar faktiskt inte de här ”pensionärerna”! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s