Semester, Sommar & Sol

Kommer att blogga fran Sverige ett tag nu (semester yay!) sa ni far ha overseende med att de dar tre sista bokstaverna i det svenska alfabetet saknas nar jag skriver – anvander ju dotterns engelska laptop!

Vi kom hit i tisdags – det blev en laaaang dag! Vackarklockan ringde kl 03.50, taxin kom 04.30 (det var fortfarande morkt!) och flyget gick 06.40 – dessutom holl vi pa att missa planet – vi satt i godan ro och at frukost nar vi kom pa att vi skulle nog egentligen varit vid gaten…..:-)

I Malmo borjade vi se scouter…..World Jamboree 2011 pagar nu for fullt strax utanfor min hemstad…och nar vi har varit i stan har vi sett scouter, scouter,scouter overallt! Tankte att vi skulle aka dit och besoka lagret pa lordag, M skulle tycka det var kul nu nar hon precis har varit pa scoutlager sjalv!!!!

Hyrbil ar fixad och arets forsta (och sista kanske?) dopp ar avklarat, de forsta inkopen ar avklarade och M har kopt den senaste top Model boken, som stod i topp pa onskelistan! Maken har kopt oroande lite Fjallraven (hittills 0 inkop!) men det finns ju tid an! 🙂

Vi har hangt i oltaltet pa ett av stadens torg ett par kvallar – vi har ju semester! 🙂

Idag tog vi med oss picknick och drog traditionsenligt till vackra Wanas – no summer without it! Jag och M bidrog till Yoko Ono’s konstverk genom att laga sonderslagna koppar & skriva lappar med vara onskningar som fastes i trad! M klattrade pa fargglada konstverk i skogen & vi satt pa den gungande banken – en favorit! Tittade pa den kissande bronsdamen & klattrade pa Yoko’s stegar. En underbar dag i Wanas – as usuall!

Vi plockade hallon & blabar pa Denningarums gard utanfor Ostana, kopte goda marmelader & sylt & kryddor och lite presenter. kollade pa baby Emu’s, kaniner & grisar, kryssade genom Ostra Goinge pa krokiga vagar i ett soligt Sommar Sverige.

Avslutade dagen med en dansk polse och inkop at en min PC till foraldrarna (ja inte oss utan mina paranteser), sa att de nu kan joina resten av varlden online. Nu ska vi bara fixa bredband till dem ocksa….nagra forslag????

Nu ar det sent sa Peace Out Peeps, Good Night, God Bless & Alltid Redo! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s