Sommar Regn

Idag har vi kort genom ett regnigt vastra Skane…det blev en dagstur till Helsingborg/Helsingor + en liten avstickare till Hoganas pa vagen hem & med en snabbmiddag i Angelholm.

Det ar ar och dar sen jag var i Helsingor och det ar ju alltid lite exotiskt for M att aka bat! Vi skulle egentligen gatt och tittat pa Kronoborgs Slott  men det blev ont om tid och mor = jag hade ont i benet (det har varit sa himla svullet de senaste dagarna…), sa vi struntade helt enkelt i det!

J foljde inte med oss idag. Hon madde inte sa bra imorse nar hon vaknade och tyckte nog egentligen att det var ganska skont att va sjalv hemma.

Det blev rod Polse lunch i Danmark (when in Denmark – eat a red sausage!) och naturligtvis dansk is med flodeskum og sylt!

Eftersom vi var sa nara Hoganas, korde vi inom Hoganas Keramik Outlet en svang. Resultatet blev 4 teamuggar med trafat – jag skulle egentligen ersatta nagra andra stora muggar som jag har haft (& slagit sonder!) men de hade naturligtvis inte just de muggarna langre – en Iittala skal och tva Pippi muggar. Ett par Sagaform ljuslyktor slank ocksa ner…..

Vi hann med att ta en ol och catcha upp lite med gamla kompisen Jenny och hennes man i forra veckan, akte pa marknad i regnet , supertrevlig och GOD grillkvall med darling Ann & Co, Kraftskiva strax utanfor hemstaden (och vad bekvamt det var att cykla! 🙂 i goda och glada vanners lag – trevligt trevligt som vanligt, tack tack Sofia & Roger!

M har hunnit sova over hos kusinerna vid havet, fatt lite frihet & blivit foralskad i katter! Och nej vi ska inte ha en! 🙂 Vi spenderade ett par lata timmar i stugan i skogen, maken jagade granplantor att ta med sig hem till var tradgard i storstaden!

Imorron fortsatter vi med kara aterseenden & lite shopping i Sveriges tredje storsta stad! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s