Sista dagen

Sista dagen på semestern för den här gången…som vanligt lite vemod men samtidigt lycka över att åka hem, som vanligt har vi inte hunnit med allt som vi ville göra och inte hunnit med att träffa alla som vi ville catcha  upp med.

Den gångna veckan har innehållit ett besök hos bästa Katrin & Co i Malmö (med obligatorisk Vespa-pizza-middag!),super-rea-shopping på Gundrun Sjöden & Indiska & en ny Peak Performance hoodie (tackar tackar!)……vi har varit på Hanö (i Blekinge) och övernattat på vandrarhem, besökt den Engelska kyrkogården & ätit supergott på Hamnkrogen. Synd på vädret bara…..

Idag har det blivit den sista turen ”på stan” med lite sista minuten shopping – det ärju himla bra att shoppa nu när var och varannan affär har superduper rea! Lite svenska böcker, panelgardiner (som inte riktigt finns i England, förrutom på Ikea), superbillig jacka till M på Polarn & Pyret (också på rea of course!), och svenskt godis så klart! 🙂

Nu återstår det att packa också….en stoooor väska med smutstvätt ska släpas hem (oj, vad kul jag ska ha det kul då efter vi har kommit hem!) och som vanligt kommer man att ta med sig saker hem som man inte har använt! Att man aldrig kan packa precis ”lagom”! Och att man aldrig lär sig efter alla dessa år av resande! Pust och stön!

Men just nu känns det skönt att åka hem, efter 11 dagar med 6 pers i en tre’a, börjar det här med för lite plats kännas av, visst funkar det bra för det mesta ….men det finns aldrig någonstans att dra sig undan till om man vill vara i fred lite, man får ta kölapp till badrummet & slåss om speglarna, när man klär på sig är det alltid risk att nån kan se en utifrån balkongen…ja ni fattat va!

Nån som har ett stort hus att låna ut  i östra Skåne nästa sommar?!!!! 🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s