Mammor & Lärare

Igår kväll hade de en tävling i Benchball på M’s skola – jag skulle va den ”officiella” fotografen under kvällen men när jag väl kom dit, var det nästan över! Bara tre lag dök upp – en blandning av mammor och lärare!

Vinnarna var….Team Lärare!

Och The Loosers…ett gäng med morsor! (Tjejen längst till höger i bild – Miss L –  bor jag näst-näst granne med och hon var lite rund under fötterna redan när jag kom dit vid halv nio snåret….)

Efteråt gick vi till den Indiska restaurangen som ligger runt hörnan och intog högljutt en del av baren, tycker lite synd om de stackarna som hade gått dit för att ha en lugn och fridfull måltid! 🙂 Vi la ihop pengar och fick in fulla fat med olika starka godsaker och ölen/vinet flödade!

Efter de stängde kl 23, gick vi vidare till puben runt hörnet! Varför sluta när man har som roligast??? 🙂 Miss L blev lite VÄL rund under fötterna till slut och jag fick gå hem med henne lite tidigare än beräknat!!! 🙂

Dagens slutsats : Det kan va livsfarligt att gå ut och dricka med mammor och lärare! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s