Oj Vilket Party Det Blev!

En Party kväll som jag/vi sent ska glömma blev det! 🙂

Våra kompisar från Worthing kom hit igår kväll och sov över, vi hämtade mat och begav oss sedan ner till puben! När vi väl kom dit, hade en del av ”gästerna” redan infunnit sig – vi hade inte hyrt puben eller så, utan tog våra chanser och dök bara upp, här kan man ju ibland kunna hyra en del av en pub men där var inte alls mycket folk så det blev ju nästan ”Exclusive use” ändå!

Och Massor med folk kom dit, säkert minst 40 pers och vi hade såååå roligt! Jag fick presenter och kort – ett helt gäng av våra kompisar hade lagt ihop och jag fick ett presentkort på £100 från House of Fraser – tänk vad generösa folk kan va ibland! Då känner man sig verkligen omtyckt! 🙂

Jag hade inte min kamera med mig och alla makens kort blev fruktansvärt suddiga (jaja efter ett par öl vad an man vänta sig??? 🙂 men här är i alla fall Adam, Moi, Glen och Joe.

Maken hade organiserat tårta och det blev sång och till att blåsa ut ljus, det var en kille som spalde och sjöng på puben också och mannen min sa till honom att jag fyllde år och heeeela puben drog igång Happy Birthday……tre gånger under kvållen lopp! 🙂

Det var verkligen en lyckad kväll och mycket uppskattad – en kväll jag sent ska glömma!

Gårdagen däremot ska vi inte ens tala om – vi mådde som vi fötjänade & det blev en dag utan mycket aktivitet & en kväll i soffan!

Men ibland behöver man ju en sån dag också! 🙂

3 reaktioner på ”Oj Vilket Party Det Blev!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s