Försenad Julklapp!

Ja egentligen var den ju inte försenad utan det tog bara lite tid att byta den….

Jag fick en jättefin cashmere Pashmina sjal av min käre man i julklapp – jag har två sen innan och fullkomligen älskar dom! Men hans val av färg – typ Terracotta orange – var inte riktigt ” min färg” och idag fick jag äntligen tillfälle att byta den!

Vi var inne i West End och jobbade och jag smet in på House of Cashmere i Burlington Arcade och bytte den…

…och bytte till den här istället!

En härligt vår-äpple-grön! Jag har lila och turkos innan!

Gick en runda på Regent Street när jag ändå var i farten men precis överallt har super duper rea just nu men det känns liksom som om man vill ha lite mer vår-lika grejer nu! Men lite nya dörr knoppar hann jag fynda till M’s rum på Zara Home i alla fall!

 

En reaktion på ”Försenad Julklapp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s