Bon Voyage!

Imorron säger vi Bon Voyage till maken som ska åka till Norge! Flyg +två nätter i Bergen fick han ju när han fyllde år i december och nu är det tid att inkassera resan! Så jag och M ska ha en riktigt Mys Helg bara vi två – mysa inomhus (det är verkligen kallt här just nu!), äta gott och ha kompisar över på fika både lördag och söndag! 🙂

Idag var jag med mannen min på jobbet, behövde posta en massa paket och lite andra grejor , så det blev inte så mycket jobb av utan mest ärenden! Spendrade lite födelsedagspengar gjorde jag idag – jag fick ett värdekort av några bekanta + pengar av makens morbröder så jag köpte den här! 🙂

Som jag har gått och trånat efter denna länge länge men har alltid tyckt att den har varit för dyr men nu var ju pengarna inte riktig mina ändå so why not???!!! Flaskan är bara så cool!

Dessutom fick jag en himla massa prover och det är ju alltid bra! 🙂

Lite lite pengar hade jag kvar och köpte mig då en nya Vår-klocka (urtavlan är mer orange än det ser ut på bilden!)

Ikväll ska jag och maken gå ut och äta medans M är på sin torsdags-klubb! 🙂

De säger att det t.o.m kanske eventuellt ska snö’a här i helgen!

2 reaktioner på ”Bon Voyage!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s